Andy Shauf10/11 20:30h · Escenari Alhambra


El cantant i compositor canadenc farà el seu únic concert a Catalunya i Espanya, després del gran èxit aconseguit fa dos anys amb el seu disc «The Party», un disc tranqull, d’escenes quotidianes on predominen els riffs calmats, la bona acústica i les melodies de clarinet, que el va portar al Primavera Sound.


Shauf pertany a aquella categoría de cantautors virtuosos que s’han convertit en personatges de culte. Folk combinat amb pop melòdic crea cançons consistents, plenes de contrastos i riqueza poética i musical, però amb una simplicitat exquisita. Jenny come home, single publicat l’any 2015 va marcar un abans i un després en la curta carrera d’aquest fenòmen canadenc, que va posar de manifest la seva capacitat d’explicar histories de personatges esfilagarsats, patosos, amb plantejaments senzills i acompanyats d’una original simplicitat musical.


L’any 2016 va fitxar pel segell ANTI—, segell que comparteix amb Tom Waits, Wilco o Neko Case i que li va permetre fer una gran gira per Europa, com a teloner dels The Lumineers. I després de molt temps, tenim la sort de que ens acompanyi amb la seva banda, per encomanar-nos del seu intimisme i presentar-nos, qui sap, nou material.