Informació

Què és?

Organitzat des de La Jazz Cava de Vic, el Foramuralla és un festival musical de tardor que es du a terme fora de les parets de l’emblemàtic local de la Rambla dels Montcada. Després de programar concerts setmanalment durant tot l’any, La Jazz Cava pretén obrir-se a un ventall més ampli de persones sempre seguint una línia de programació eclèctica i de qualitat. Tot això dins el recinte del Teatre Atlàntida de Vic, un emplaçament que acollirà la programació del festival el dia 18 de novembre.  

On es duu a terme?

Se celebra a la ciutat de Vic, comarca d’Osona, al Teatre Atlàntida.

  • L’Atlàntida C/ Francesc Maria Masferrer, 4
  • La Jazz Cava Rambla dels Montcada, 5

Quan se celebra?

Durant la tardor, el dissabte 18 de novembre.

Quina és la programació?

El cartell de la edició d’enguany està format per: Flyte, Pau Vallvé, Joel Sarakula, Ryder the Eagle, Pavvla, Steve Smyth, Olive Moon, Power Burkas , Guillem i Marta Roma i Adam Giles Levy.

Quant val l’entrada?

Les entrades ja són a la venda i es poden adquirir a www.foramuralla.cat. (aquest link segurament te l’hauré de passar quan el tingui. Encara no el tinc!)

Com s’hi arriba?

En cotxe:

  • Carretera C-17: Barcelona- Puigcerdà
  • Carretera C-25: Eix Transversal Girona – Lleida
  • Carretera C-37: Eix Vic- Olot

En tren:

En autobús:

On puc dormir?

La ciutat de Vic disposa de una oferta d’hotels, hostals, establiments de turisme rural, d’allotjaments del Seminari i l’Alberg-Residència Canonge Collell. Per consultar la seva disponibilitat, visiteu la pàgina www.victurisme.cat